Råttliv

Tänk att en liten jävla råtta kan förstöra ens liv. Denna sabotör har ätit sönder golvbrunnen i min dusch och tuggat i sig både vatten- och elsladden till min diskmaskin. Som tur är har man försäkring mot skadedjur.!?

TryggHansa ...
- Hallå .......................
- Råttor.......................
- RIng Nomor!  .........

De är en konkurrent till Anticimex som TH anlitar. De slänger till en några råttfällor och lite råttgift.....och hejdå. 

Försäkring täcker bekämpande av skadedjur utan självrisk.....men den tänker INTE skador som Råttor orsakar. Låååååååååååååååång näsa.
Det kostar c:a 30.000 att göra om badrummet. Fuktspärr hit och dit....Skulle säkert räcka med ett Bugg.
FY FAN FÖR RÅTTOR!!!

Nu har jag oskadligjort den (se bild) och den förstörde BARA en vecka av mitt liv :-)




Jag vann! Denna jävel har trakaserat mig i en vecka!

Jag vann!


Folkpartiet - lägg ned -- Marita - lägg av

Nu är det väl ändå dags att lägga ner detta onödiga parti....
Ni behövs inte längre. Är det inte konstiga utspel så anställer ni politiska fanatiker som gör vad som helst för att genomdriva sina åsikter. Dessutom är ni överkörda av Moderaterna. Märker ni inte det? De "nya Moderaterna" är numera Sveriges socialliberala parti. 
Man får känslan av att ni försöker fylla luckan till höger om  M. Det behövs inte.

Så Lars, varför inte tillkalla en presskonferens och meddela att partiet har lagts ned, du har avgått och uppmana de sympatisörer ni har kvar efter denna skandal att rösta på något annat parti i alliansen.

Ohh så Marita, lilla vännen,  din  våldäktsliknelse var väl inte så klok?  Var det skönt att fokus hamnade på något annat parti? Förstår det! Men snart står ni där igen med skiten upp till fotknölarna. Jag tycker du ska fundera på hur Tsunaminoffrens anhöriga känner sig efter att drabbats av Regeringens flata hantering av katastrofen.

Lite förundrad blir man,  när socialdemokraterna nu gottar sig i denna händelse och fullständigt tycks ha glömt bort den senaste tidens skandaler inom Socialdemokratin.......

  • Göran Perssons skatteplanering
  • Laila Freivalds och
  • Lars Danielsson
  • fejkmailen ang Fredik Reinfeldt från sossekansliet
  • mutad kommunpolitiker i Skåne......
  • SSU bidragsfusk
  • SSU-ordföranden Anna Sjödins krogbråk
  • Enskede IF - Bosse Ringholm

fy fan


Folk?-partiet

Förra valet röstade jag på Folkpartiet - Jag gillade deras liberala syn på människor med andra ursprung, sexualitet och åsikter.

Men nu... vad händer....

Konstiga förslag rörande integrationsfrågor......och nu intrång hos sossarna....(var det inte de själva förra gången?!, förresten).  Så nu blir mycket slänga sten i glashus......


......

 o
-|-
 A