Haha


Kul


Inget kul får man ha?

Nu ska man tydligen begränsa andvändningen av Lustgas.

Alla sätt är bra utom de dåliga

från www.tjuvlyssnat.se/tjuvtitat Pizzeria Japan i Halmstad


Undrar ...

 ... om kravmärkningen är kravmärkt?

Kejll Höglundkväll



Vart han har tagit vägen själv verkar ingen veta. För något år sedan fick han avbryta konserter för han blev sjuk. Sedan dess har jag inget hört. Vilket fall måste jag rekommendera denna aktivitet på Bonden bar, på Bondegatan 1c i Stockholm:

Torsdagen den 27 augusti från 20.00 till 01.00 spelas musik inom en mängd genrer: rock'n'roll, progg, electro, pop, visa, dansband, cirkusmusik, blues, drum'n'bass, karelsk tango samt reggae med mera. Den gemensamma nämnaren är att alla låtar är skrivna, och de absoluta flertalet också framförda, av Västerås svar på Dracula: Kjell Höglund.

Än är det tid att dansa och supa lite håglöst! Sväng förbi, ta ett glas holländsk genever, eller varför inte en stor stark, lite körsbär i punsch eller en sexa crème de cassis. Låt dig uppfyllas av Höglunds kosmiska poesi, djupsinniga livsvisdomar och dåraktiga lyriska krumbukter. Dansa en kärleksdans i en evigt erotisk luft eller ta en konjak för tristessens skull. Träffa gamla vänner som gillar dig och bara vill dig väl, eller sitt tyst och smutta på en femte grogg. Stilla alla stormar i din själ för en stund och gå sen hem, sup dig full och vakna nästa dag.

Parkteatern

Igår besökte jag Parkteatern i Vitabergsparken för första gången. Gratis uppträdande i trevlig miljö, där man kan ta med sig lite äta och dricka. Trivsamt.  Så sörplande på ett glas rött ser jag med spänning fram mot uppträdandet som denna dag är  "Heja Världen Show".  En show med Bob Hansson och Kristoffer Jonzon. Framträdandet är ok, skämten är många och oftast under bältet på ett sätt som iallafall tilltalade den kvinnliga delen av publiken. Den andra halvan av show blir mycket sämre och består av mestadels kommunistisk propagranda. 
Kristoffer Jonzon är den som står för musik och sång och är skicklig. Hans sånger mellan Bobs nummer är vackra sånger i Ted Gärdestad-stil  men vad de har att göra med kollegans nummer förstår jag inte. Trots min kritik så hade jag en trevlig kväll. 


Självklart är mannen dopad!

 

Är det någon blåögd som tvivlar?

Höstens första gnäll

Så kommer jag hem från semestern och hittar en påminnelse på en betalning av en billig grej som jag köpt på nätet för ngn 100-lapp. Påminnelsen har en betalningsdag 7 dagar efter utfärdandet, vilket givetvis var dagen innan jag kom hem. Dessutom en påminnelseavgift på 60 kr. Jag betalar den så fort som möjligt men hinner i alla fall få ett inkassokrav, Jag tycker det är larvigt, ringer upp dem men det går inte få dem att förstå det omöjliga i att skicka fakturor under semestertid med förfallodag en vecka senare. Så det är bara att betala nu med 160 kr i inkassoavgift. Det är inte pengarna i sig utan principen jag protesterar mot. Nu var det faktureringsbolag ägt av Nordea och dem ogillade jag redan tidigare. Usch och fy!

Mina tre söner