Bra sagt

"Den som spar han har men inte så roligt"

oj

0b5f6e8ed12f326b5cdeb474ed910d63.png

Kolla varifrån!

oj


Hopplöst omodern

Jag tvättar mina jeans!!!

Lyssnade på P1 på mogonen, vilket är omodernt i sig, ("sig" ser väligt omodernt ut också) och i ett repotage fick jag veta att ungdomarna inte tvättar sina jeans. Detta för att passformens och den naturliga slitningens skull. 

Uttrycket "Huvudsaken är att man är hel och ren" har gott i graven. "Huvudsaken är att man är trasig och smutsig". Låter det attraktivt?

Big Ben

Igår kväll var jag på Söderpuben Big Ben och lyssnade på Peter Barlach och Frans Haraldsen. Dessutom uppträdde Stiko Per Larsson och Kim Stranne.


Jag hade tidigare bra hört Frans. De andra som jag aldrig hört tidigare visade sig också mycket trevliga att lyssna på. Stiko stack ut då han hade en sjukt bra röst och lite mer lyriska låtar medan de andra lite lustiga texter och mer trubadurstuk.


Det var förresten Peter o Frans som körde vardagsrumsuppträdanden och skulle ha uppträtt hemma hos mig i väras. Tyvärr blev det inställt.


Pablo Fransisco

Så har undertecknad för andra året i rad beskådat den populära amerikanska (mexikanska) ståupparen Pablo Fransisco.
Lite besviken blev jag när han inte har utvecklats så mycket, visserligen flera nya skämt men samma ljudeffekter som tidigare vilket gav en känsla av att man hört det förut. Jag blev lite förvarnad när 19-åriga sonen hellre valde att spela en korpmatch i volleyboll än att följa med.

Behållningen var de 3 komiker som fungerade som publikvärmare. Framförallt
Flip Schultz som var ett strå vassare än Pablo.


Facebook-tabbe


Undantag?

Är taxichaufförer undantagna tomgångskörningsförbudet?