Snälla regeringen ...

Jag vill inte ha tuffare tag mot invandrare. (Möjligtvis mot de från Sjöbo och Vellinge).

Kommentarer
Postat av: christel kotte

Ja, jag håller med dig....din kommentar var så elak att jag tog bort inlägget.

Min dotter läser kommentarena och just nu är hennes sorg djup och otroligt äkta och en sådan kommentar strör salt.

2009-02-17 @ 12:37:48
Postat av: kajsa

förlåt mor men jag var tvungen.



jag har ingen aning om vad du skrev, men jag vill att du ska veta att du är den jävligaste människan jag kan tänka mig just nu. vet du hur det känns att förlora den man älskar mest..? när du är i sorg, när dina barn, dina föräldrar, dina djur, DIN FAMILJ har dött - hur känns det då? låt min familj vara ifred ditt äckliga jävla kräk.

Postat av: Anonym

Ursäkta mej, men i min värld är råttor skadedjur! En har förorskat mig mycket problem och orsakat översvämning i mitt hus två ggr. Så därför har jag svårt att förstå att människor har dem som frivilliga husdjur och behandlar dem som om de vore människor. Detta när vi lever i en värld med männsikor som svälter ihjäl och dör av ganska

lättbehandlade sjukdomar. Och om jag inte är helt fel underrättad så bidrar råttor till spridandet av dessa sjukdomar.

Det finns mycket att gråta över!



Fö kan jag ha respekt för din sorg. Men inte för hur du uttrycker dig. Om du vore 15 år hade jag köpt det, men enligt din blogg är du 20 år och därmed myndig. När du skriver: "har ingen anning om vad du skrev" men ändå är jag ett "äckligt jävla kräk" så undrar man.

2009-02-17 @ 15:00:30
Postat av: Pälle

Jag menar inte att göra detta till en lång och tråkig diskussion, och jag hade gärna sett att det inte fortsätter efter den här kommentaren. Men jag känner att jag vill säja något här.



Oavsett vad du tycker om råttor behöver du inte vara elak. Vid din ålder borde du nog ha lärt dej vad som sårar och vad som inte gör det. Om du tänker efter inser du nog att det inte var särskilt trevligt. Människor som känner sej kränkta och sårade har en tendens att uttrycka sej hårt mot den kränkande, oavsett ålder. I synnerhet en människa som redan lever i djup sorg.



Vidare borde du som humanist ha lärt dej att inte generalisera som du gör. Den råtta som har förstört ditt hus är inte den råtta som Kajsa hade. Det är lika ologiskt som att hata alla invandrare för att man en gång träffade en otrevlig invandrare.



Och med din logik borde du inte ha förståelse för folk som har hund heller, eftersom vargar orsakar så mycket skador på boskap (skillnaden mellan tamråtta och vildråtta är lika stor som mellan hund och varg.) Eller skaffa barn, eftersom människor är skadedjur (faktum är att vi är den värsta sortens skadedjur, inte råttor).

2009-02-17 @ 23:56:17
URL: http://www.mandelkonvalj.tk
Postat av: Ludde

Pälle,



Jag uppskattar ditt inlägg och jag tycker det är bra. Jag generaliserar för jag har ingen relation till någon råtta. Mitt inlägg som löd ":-) (elakt men ärligt)" Var ett skämt (må vara dåligt) då Christel och jag diskuterat detta ämne tidigare. I min blogg finns några inlägg från 2007 som handlar om min kamp mot "min" råtta.

Framför gärna min ursäkt till Kajsa. Det var inte meningen att såra någon.

2009-02-18 @ 08:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback